Close

Skaistums slēpjas detaļās

KONA Hybrid Limited Edition

Vairāk ir vairāk. Hyundai KONA pilnā hibrīda versija tagad ir pieejama ierobežotā sērijā ar pieciem īpaši stilīgiem un praktiskiem aksesuāriem bez maksas!

Piedāvājums ir spēkā KONA Comfort, Style un Premium modeļiem tikai jauniem klientu pasūtījumiem, kas veikti no 01.06.2024. līdz 30.09.2024. Transportlīdzeklis ir jāreģistrē līdz 31.12.2024. Piedāvājuma vērtība ir 1170 EUR. Piedāvājuma vietā nevar izvēlēties atlaidi par tādu pašu summu.

LED bagāžas nodalījuma un aizmugures apgaismojums

Sānu spoileri ar matēta alumīnija efektu

Sānu spoguļu uzlikas ar matēta alumīnija efektu

Nerūsējošā tērauda iekāpšanas aizsargi

LED durvju apgaismojums ar Hyundai logotipu

SUV pilsētas ielām un lauku ceļiem

Hyundai KONA nav vienkārši kārtējais pilsētas krosovers, bet gan vieta, kur tu un tavi mīļie vienkārši jūtaties labi – ar dāsniem izmēriem un atjautīgām komforta idejām. Gudrās funkcijas ļauj tehnoloģijām darboties gluži kā pasakā. KONA oficiālais vidējais degvielas patēriņš ir 4,5 l/100 km, taču uz vietas veiktie testi* atklāj, ka tas attiecas tikai uz sportisku braukšanas stilu.

Hyundai unikālais dizains

Minimālistisko, oriģinālo priekšdaļu raksturo unikālie Seamless Horizon lukturi, kas eleganti stiepjas visā virsbūves platumā, ļaujot nekļūdīgi atpazīt tā dinamisko siluetu un piesaistīt uzmanību ar apgaismojuma dizainu.

Stils un ietilpība

KONA salona „dzīves telpa“ nodrošina uzlabotu pieredzi automobilī, lai pielāgotos dažādiem dzīvesveidiem. No elektroautomobiļiem aizgūta universālā arhitektūra ir ļāvusi izveidot sportisku šasiju. Tam ir arī iespaidīgs 466 litrus ietilpīgs bagāžas nodalījums un vienkārša pielāgošana: aizmugurējos sēdekļus var nolocīt dažu sekunžu laikā, pat nenoņemot galvas balstus.

Droša un komfortabla braukšana

Papildu sirdsmieram KONA standarta aprīkojumā ietilpst inteliģentā kruīza kontrole, automātiska lukturu vadība un tālo gaismu palīgsistēma, stāvvietas attāluma brīdinājums priekšā un aizmugurē un priekšējā sadursmes novēršanas palīgsistēma ar nogriešanās krustojumos funkciju. Premium modelim ir pieejams arī 360° apkārtskata monitors un citas pilnveidotas drošības funkcijas.

Nākamā līmeņa savienojamība

Standarta funkcija ir attālināta aizslēgšana un atslēgšana ar Bluelink tālruņa lietotni. Lietotne arī nekavējoties brīdinās, ja kāds mēģinās ielauzties automobilī. Izmantojot Hyundai digitālo atslēgu*, Hyundai KONA var ērti atslēgt un iedarbināt ar viedtālruni vai viedpulksteni – droši un attālināti.

Brauc ar pārliecību

Izbaudi sirdsmieru, ko sniedz viens no labākajiem garantijas piedāvājumiem nozarē – standarta aprīkojumā. KONA ir 5 gadu neierobežota garantija un 5 gadu tehniskā palīdzība ceļā. Turklāt KONA augstsprieguma akumulatoriem ir 8 gadu vai 160 000 km nobraukuma garantija.

Saņemt cenas piedāvājumu Lejupielādēt KONA cenas